Kinderen ontvangen hun uitnodiging in de bus: bijna een kwart maakte al een afspraak

De uitnodigingen voor de 5- tot 11-jarigen vallen deze week in de brievenbus. Voor 24% van deze kinderen werd meteen een afspraak gemaakt, online of telefonisch. Vanaf woensdagmiddag 12 januari starten we de vaccinatiecampagne voor deze groep.

Op woensdagmiddag 12 januari openen we onze deuren voor het eerst voor de groep 5- tot 11-jarige kinderen. Voor deze jonge doelgroep doen we er samen met de vrijwilligers alles aan om de vaccinatie zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. 

In januari zal elke woensdagmiddag en elke zaterdag voorbehouden zijn voor de kinderen. Dat vinden we prettiger voor hen, maar dat zorgt er ook voor dat we op dat moment alleen maar met kindervaccin van Pfizer vaccineren, en er geen vergissingen kunnen gebeuren.

Kom op tijd met een identiteitsbewijs!

Kom zo stipt mogelijk naar je afspraak en breng zeker een kids-Id of een isi+ kaart van je kind mee. Natuurlijk moet elk kind vergezeld worden van een ouder of voogd. Kan je als ouder of voogd niet meekomen? Geef dan aan de volwassene die je kind begeleidt een brief mee met je goedkeuring. Dit staat beschreven in de uitnodiging en op de website: laatjevaccineren.be

Een voorbeeldbrief vind je ook hier.

Gepubliceerd op  do 06 jan 2022