Uitnodiging voor derde vaccin 85+ de deur uit!

Al werd er deze week een beetje afscheid genomen van het vaccinatiecentrum in de gekende vorm, ondertussen zijn de volgende "prikdagen" voor de 85-plussers al bekend. Op 13, 15 en 16 oktober zetten we de zogenaamde derde prikken.

Ben je ouder dan 85, hou dan volgende week je brievenbus in de gaten. Ook voor deze afspraak vragen we jou om telefonisch of online de afspraak te bevestigen. Denk je dat je in aanmerking komt voor een thuisvaccinatie, neem dan contact op met je huisarts.

Meer lezen? Alle info over booster met mRNA-vaccin voor alle mensen van 65 jaar en ouder vind je op www.laatjevaccineren.be

Beschik je niet over eigen vervoer

Neem dan tijdig contact op met jouw gemeente via onderstaande contactgegevens. Eén van onze vrijwilligers brengt je dan, op een veilige manier en tegen de kostprijs van 8 euro (heen en terug) naar het vaccinatiecentrum:

Bierbeek: 016 46 10 74 (OCMW) of bierbeekhelpt@bierbeek.be - www.bierbeek.be/vervoer-vaccinatiecentrum

Huldenberg: 02 302 43 61 of dienstencentrum@huldenberg.be

Lubbeek: 016 47 97 07 - vaccinatiecentrum@lubbeek.be

Oud-Heverlee:016 38 88 98 of via mmc@oud-heverlee.be

Hoe ziet de toekomst van VC De Roosenberg er uit?

Voorlopig zijn er nog heel wat vragen over de vaccinatiecampagne na oktober. In de loop van volgende week worden er op Vlaams niveau nog wat knopen doorgehakt, en zal er ook voor ons heel wat duidelijk worden. Wij willen er als sterk team van 4 gemeenten alvast alles aan doen om onze inwoners de best mogelijke service aan te bieden in een vaccinatiecentrum, met de hulp van een team schitterende vrijwilligers.

Gepubliceerd op  vr 01 okt 2021