Voorrang voor leerkrachten basisonderwijs en kinderbegeleiders

Van ministers Ben Weyts en Wouter Beke mogen vaccinatiecentra leerkrachten basisonderwijs en kinderbegeleiders voorrang geven voor de boosterprik. Voor deze doelgroep voegen we extra tijdsloten toe op de planning van de laatste vakantieweek.

Bescherming leerkrachten en kinderbegeleiders

Omdat deze doelgroep dagelijks in contact komt met kinderen die voorlopig nog niet gevaccineerd zijn, is beslist hen voorrang te geven voor een boosterprik. Ook in VC De Roosenberg hebben we hiervoor voldoende vaccins ter beschikking én kunnen we nog extra tijdsloten inplannen in de eerste week van januari.

Ben je een leerkracht basisonderwijs of kinderbegeleider, heb je nog geen uitnodiging ontvangen voor je boosterprik én is het interval sinds de laatste prik verstreken, dan kan je je registreren via dit digitaal formulier.┬áHet call center neemt vanaf volgende week contact met je op om een afspraak in te plannen na 3 januari.

De personeelsleden van het basisonderwijs en de kinderopvang kunnen zich ook inschrijven op QVAX om door het vaccinatiecentrum te worden opgeroepen als er plaatsen vrij zijn volgende week.

Gepubliceerd op  vr 17 dec 2021